Zaterdag 27 maart 2010. De Harley Davidson Club Utreg houdt haar jaarlijkse ontdooings feest in hun club huis. Aangezien ik net lid ben van de HDC en nog niet eerder bij hun in Utrecht was geweest, vond ik dit wel een leuk moment om te gaan kijken bij hun feest. 

 

Rond half 9 zou het beginnen, ik was iets na 11 uur in het club huis. Al aardig druk met behoorlijk wat HDC Utreg mensen maar ook diverse colour clubs waren aanwezig.

\r\n

Een gemoedelijke sfeer, waarbij we ook leuk aangesproken werden door Coosje, een meid die eerst de glazen ophaalde, maar later ook tijd voor die ‘nieuwe’ had! Ze vertelde ook dat de HDC Utreg niet alleen Harley rijders heeft, mensen met andere motoren zijn ook welkom mee te feesten en mee te rijden met hun ride outs. Coosje reed bijvoorbeeld op een Intruder, niets mis mee dus.
De band die ze hadden, was een leuke cover band, die voornamelijk de wat hardere nummers speelde, dat konden we met z’n allen zeker waarderen.
Na half 1 werd de sfeer iets grimmiger, voornamelijk door het goedkope en vele bier. Om 2 uur had ik het wel bekeken en ging met een tevreden gevoel van een heel prettig Harley feest weer naar huis.
Zij zien mij zeker terug op een van hun feesten, club dagen of ride outs.

 

En hier nog de link naar de website van HDC Utreg.

MichielsHarley

de Harley rijder