Na mijn geslaagde Magic12 is het ook weer tijd om terug te rijden. En daar neem ik even de tijd voor, gewoon route naar huis instellen op de Garmin maar snelwegen vermijden.

Het is zondagochtend, de day after en het zonnetje schijnt!!!
Zo een andere start in vergelijking met de dag ervoor, met de start van de Magic12. Dus even genieten in deelstaat Mecklenburg-Vorpommeren.
Met een verse koffie uit het Nespresso apparaat, kleed ik me aan, doe de spullen in mijn tas en poets nog even mijn tanden. Dan naar de motor. Het is nog stil in het hotel. De lucht is strak blauw en de zon schijnt.
Ik stuur de Ultra de weg op en in het dorpje Serrahn heb ik een foto momentje, Ultra op de voorgrond en op de achtergrond een leuk kerkgebouw.

Helaas verdween de zon achter de wolken en werd het ook iets frisser op de motor. Bij de oude grens tussen voormalig oost en west Duitsland, stop ik nog even voor een foto (never forget).
De natuurgebieden onderweg zijn prachtig, ook de dorpen zijn leuk. Ik blijf op de zogenaamde N-wegen en slinger zo richting het westen. Een groot gedeelte slinger ik afgewisseld door dorpen, bossen en landbouwgebieden. 

Iets voor 5 uur 's middags parkeer ik de Ultra in de garage. 1924 kilometer gereden, het was een lekker weekendje.

MichielsHarley

de Harley rijder